Diefstal bankpassen oudere vrouw

zaterdag 29 november 2014

Klarenbeek - Een nog onbekende man heeft vrijdag 28 november door middel van een variant van de babbeltruc de bankpassen van een 77-jarige vrouw uit Klarenbeek weten te bemachtigen. Daarna heeft de man met de passen geld van de rekening gehaald. De politie onderzoekt de zaak.

De vrouw werd vrijdag rond 15.30 uur opgebeld door een man diezei dat hij een medewerker van de bank was en dat de bankpassen moesten wordeningenomen. De passen zouden door een koerier worden opgehaald. Het verhaal vande man kwam erg geloofwaardig over bij de vrouw. Toen korte tijd later een manaanbelde die zich voordeed als de koerier van de bank, gaf de vrouw debankpassen mee. Niet veel later werd er geld van de rekening van de vrouwgehaald.

Omschrijving

De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De ?koerier? zou rond de 50jaar zijn, 1.80m 1.85m lang en blank zijn. Volgens het slachtoffer was de manfors gebouwd en had hij een rond hoofd met dik gezicht en dikke nek. De man zouzijn vertrokken in een zwarte auto. Mensen die in Klarenbeek iets bijzondershebben gezien of een man hebben gezien die aan de omschrijving voldoet, wordenverzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

Legitimeren

De politie waarschuwt om nooit uw bankpas af te geven, ook niet aanmedewerkers van een bank. Personen die zich niet kunnen of willen legitimeren,laat u gewoon niet binnen. Als u het niet vertrouwt, bel dan direct de politievia telefoonnummer 112 en geef het signalement door van de persoon die aan dedeur stond.

2014191406

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tonden | 112 alarmeringen Tonden | Goedkoop Tanken in Tonden | Supermarkten in Tonden | Weerbericht Tonden