Mannen met vermoedelijk gestolen buitenboordmotoren aangehouden

woensdag 19 februari 2014

Eerbeek - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 19 februari op de Loubergweg twee Oost-Europese mannen aangehouden die enkele buitenboordmotoren in hun bestelbus hadden liggen, die vermoedelijk gestolen zijn. De politie zoekt gedupeerden en zij kunnen bellen met de politie in Zutphen via 0900 ? 8844.

Gestolen buitenboordmotoren?

Surveillerende agenten zagen rond 02.30 een bestelbus stilstaanwaarvan de verlichting defect was. Zij besloten de bestuurder hierop aan tespreken en zagen toen meerdere buitenboordmotoren in de laadruimte liggen. Ookwas duidelijk dat de kabels en slangen waren doorgeknipt.

Moeilijk communiceren

Aangezien communicatie met de mannen niet mogelijk bleek, zijnzij overgebracht naar het politiebureau. Het vermoeden is, dat debuitenboordmotoren gestolen zijn en de politie vraagt gedupeerden zo snelmogelijk contact met de politie op te nemen.

Aangetroffen

Van de buitenboordmotoren is hier de volgende omschrijving: 1van het merk Honda met als kleur grijs; 1 van het merk Yamaha 4, kleur blauw; 1van het merk Yamaha, kleur blauw met een wit vlak en een rood kader met daarinde tekst Yamaha; 1 van het merk Yamaha, kleur blauw met een wit vlak met eenrode streep, in het witte vlak de tekst Yamaha.

De buitenboordmotoren hoeven niet uit Eerbeek of directeomgeving afkomstig te zijn, dus een kijkje bij uw vaartuig is misschien welverstandig. De politie heeft de registratienummers en bij contact met depolitie, is dit wel belangrijk om deze bij de hand te hebben.

2014024307

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tonden | 112 alarmeringen Tonden | Goedkoop Tanken in Tonden | Supermarkten in Tonden | Weerbericht Tonden