Zes verdachten van ruim 20 diefstallen aangehouden

donderdag 29 augustus 2013

Apeldoorn - De politie heeft met de aanhoudingen van zes verdachten ruim 20 inbraken cq. diefstallen in Apeldoorn opgelost. Hiermee is het onderzoek afgerond.

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem is de politie injuni jl. een onderzoek gestart naar de herkomst van goederen die zijnaangetroffen in een woning aan de Karkietweg. Een grote hoeveelheid goederen,zoals gereedschappen, sportmaterialen, tuinverlichting en tuinbeelden, blekenvan diefstal afkomstig. Eveneens werd uit onderzoek duidelijk dat in een garageaan de Hoofdweg in Loenen en in een kelderbox aan de Rietzangerweg in Apeldoornook nog van diefstal afkomstige goederen lagen opgeslagen.

Ruim 20 aangiftes

In totaal bleken op de drie locaties goederen te liggen die teherleiden waren naar in totaal 20 aangiften van diefstal cq. inbraken inApeldoorn. Deze goederen zijn onder andere ontvreemd uit, de sportvereniging aande Wieselsedwarsweg, een school aan de Westerenkweg (Vaassen), een viertalbouwondernemingen en tuinen van diverse bewoners aan de Hattemse Beek, deRijnstraat en Oude Beekbergerweg.

Verdachten

In totaal zijn gedurende het onderzoek zes verdachten aangehouden voorinbraak, diefstal en/of heling. Drie mannen (20, 47 en 57 jaar) en drie vrouwen(23, 24 en 47 jaar) allen uit Apeldoorn. Zij zijn inmiddels weer in vrijheidgesteld en mogen zich voor justitie verantwoorden.

(2013075098)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tonden | 112 alarmeringen Tonden | Goedkoop Tanken in Tonden | Supermarkten in Tonden | Weerbericht Tonden