Twee zwaargewonden bij aanrijding

dinsdag 7 oktober 2014

Klarenbeek - De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding tussen drie auto?s waarbij op maandag 6 oktober op de Zutphenseweg drie mensen gewond raakten. Twee van hen zijn met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

De aanrijding werd omstreeks 16.30 uur gemeld en hadplaatsgevonden tussen de rotonde bij Bussloo en de rotonde bij Klarenbeek/Wilp.Meerdere hulpverleningseenheden gingen naar de opgegeven locatie en de weg werdvolledig afgesloten voor de hulpverlening.

Eerste bevindingen

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 45-jarige man uitVorden met een auto met paardentrailer uit de richting Zutphen kwam.Vermoedelijk is hij door onbekende oorzaak op de andere weghelft terechtgekomen.

Hier schampte hij een tegemoetkomende auto met een 56-jarigevrouw uit Winterswijk. Vervolgens botste hij frontaal op de auto van een24-jarige vrouw uit Steenderen. Deze raakte bekneld en moest door de brandweeren ambulancepersoneel uit haar auto worden bevrijd. Beide vrouwen zijn perambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man raakte lichtgewond en hoefdeniet naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De verkeersongevallendienst is bij het onderzoek betrokken en deweg is tot 20.30 uur afgesloten geweest voor de hulpverlening en dit onderzoek.2014136417

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tonden | 112 alarmeringen Tonden | Goedkoop Tanken in Tonden | Supermarkten in Tonden | Weerbericht Tonden